Sopa de tomàquet amb gambes, musclus i alvocat (10/69)

Una de les millors combinacions que hem tastat fins ara. Una sopa super refrescant amb un contrast de sabors esplèndid!

Ingredients:

1 kilo de tomàquets

100 ml d´oli extra verge

1 alvocat

8 gambes

1/2 kilo de musclos de roca

cibolet

sal, pebre

tabasco al gust

el suc de mitja llimona

Posem els tomàquets a la batedora amb el suc de llimona, el tabasco, la sal, el pebre i l´oli. Ho colem i ho reservem a la nevera, cal que estigui molt fred. Poc abans de servir-ho fem els musclus, al vapor per exemple, i en posem uns quants a cada bol. Fem el mateix amb les gambes, tot i que millor fer-les a la planxa. I finalment hi posem uns trossos d´alvocat, i la sopa de tomàquet. Hi podem afegir cibolet picat si volem i obtindrem una excel.lent sopa!

IMG_4043

~ per picanyol a 29/07/2013.

Una resposta to “Sopa de tomàquet amb gambes, musclus i alvocat (10/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: