Sopa de tomàquet amb gambes, musclus i alvocat (10/69)
Una de les millors combinacions que hem tastat fins ara. Una sopa super refrescant amb un contrast de sabors esplèndid!
Ingredients:
1 kilo de tomàquets
100 ml d´oli extra verge
1 alvocat
8 gambes
1/2 kilo de musclos de roca
cibolet
sal, pebre
tabasco al gust
el suc de mitja llimona
Posem els tomàquets a la batedora amb el suc de llimona, el tabasco, la sal, el pebre i l´oli. Ho colem i ho reservem a la nevera, cal que estigui molt fred. Poc abans de servir-ho fem els musclus, al vapor per exemple, i en posem uns quants a cada bol. Fem el mateix amb les gambes, tot i que millor fer-les a la planxa. I finalment hi posem uns trossos d´alvocat, i la sopa de tomàquet. Hi podem afegir cibolet picat si volem i obtindrem una excel.lent sopa!
Reblogged this on Celler-Adocse.