Sopa de tomàquet al diable (2/69)

Probablement la sopa més fàcil de fer de la història!

Ingredients:

1 kilo de tomàquets

1 gra d´all (o dos)

un bitxo sec (o dos)

oli

sal i pebre

una mica de tomàquet picat cru per decorar o una mica d´alfàfrega fresca picada

Només heu de posar els tomàquets a la batedora juntament amb el gra d´all escalibat (si voleu pujar el sabor poseu-ne dos) i el bitxo sec (com he comentat amb l´all, si us agrada més picant poseu-ne dos, amb llavors incloses). Oli extra verge a discreció, sal i pebre i ho passeu pel colador xinès abans de guardar-ho a la nevera unes tres hores. Vaja, que ha d´estar molt fred. Podeu acompanyar-ho de qualsevol dels acompanyaments d´un gaspatxo tradicional (cogombre, tomàquet, ceba, pebrot), tallat ben petit, d´una mica d´alfàbrega o tal qual. Queda com un gaspatxo picant sense el sabor de tot el que no hi ha, je je. Recomanat.

IMG_4016

~ per picanyol a 11/07/2013.

Una resposta to “Sopa de tomàquet al diable (2/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: