Sopa de tomàquet al diable (2/69)
Probablement la sopa més fàcil de fer de la història!
Ingredients:
1 kilo de tomàquets
1 gra d´all (o dos)
un bitxo sec (o dos)
oli
sal i pebre
una mica de tomàquet picat cru per decorar o una mica d´alfàfrega fresca picada
Només heu de posar els tomàquets a la batedora juntament amb el gra d´all escalibat (si voleu pujar el sabor poseu-ne dos) i el bitxo sec (com he comentat amb l´all, si us agrada més picant poseu-ne dos, amb llavors incloses). Oli extra verge a discreció, sal i pebre i ho passeu pel colador xinès abans de guardar-ho a la nevera unes tres hores. Vaja, que ha d´estar molt fred. Podeu acompanyar-ho de qualsevol dels acompanyaments d´un gaspatxo tradicional (cogombre, tomàquet, ceba, pebrot), tallat ben petit, d´una mica d´alfàbrega o tal qual. Queda com un gaspatxo picant sense el sabor de tot el que no hi ha, je je. Recomanat.
Reblogged this on Celler-Adocse.