Gaspatxo de maduixots (1/69)

Estrenem aquesta nova sèrie de receptes dedicades a les sopes (tot tipus, fins i tot surten un parell de purés més aviat líquids) amb un espectacular gaspatxo de maduixes. Bàsicament, un gaspatxo clàssic on heu de substituir els tomàquets per maduixots.

Ingredients:

600/700 gr de maduixots

1/2 gra d all

1 ceba petita

1/2 cogombre

1 pebrot vermell

5 fulles de menta fresca

150 cc d´oli extra verge

50 cc de vinagre

sal, pebre blanc

Bé, poseu tots els ingredients junts en una batedora i els tritureu bé, fins que estigui tot ben fi. Ho tasteu. Si us heu passat amb el vinagre (recomano posar-ne poc, les mides són les de la recepta, però senzillament millor posar-ne un raig i punt) sempre podeu afegir-hi una mica d´aigua (que si us queda espès és recomanable, ja que després a la nevera encara espessirà més) o més maduixes. De fet inicialment en vaig posar mig kilo, el que posava a la recepta, però en quedar-me massa gust a vinagre en vaig afegir més, entre 100 i 200 grams més aprox. Aneu provant fins a donar amb la textura i el gust que més us agradin. Super refrescant, és un trumfo assegurat!

Decoreu amb unes quantes maduixes i un parell de fulles de menta (però poseu menta també a la barreja!)

IMG_3941

 

~ per picanyol a 09/07/2013.

Una resposta to “Gaspatxo de maduixots (1/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: