Amanida tèbia de “mollejas” d´ànec amb fresons (24/46)

“Mollejas” en català és “pedrer”, però no tinc clar si el pedrer engloba quelcom més que les pròpies “mollejas”. En qualsevol cas és una amanida molt bona que porta molt poca feina, sobretot si utilitzeu les “mollejas” confitades que podeu trobar a qualsevol botiga de delicatessen (al colmado Quilez, per exemple).

Ingredients:

1 llauna de mollejas confitades

mesclum d´enciams

100 ml de suc de taronja

300 ml de fons de carn (si és d´ànec ja feu bingo total)

llorer

sucre

vinagre de mòdena

250 gr de fresons

mantega

Netegeu el pedrer o senzillament el poseu a escalfar amb el seu propi greix. L´escalfor farà que aquest es disolgui, separeu la carn i la reserveu. Mentresant poseu a reduir el fons de carn amb el suc de taronja i saltegeu breument els fresons i el pedrer amb una mica de mantega. Afegiu vinagre de mòdena i quan aquest hagi reduit una mica ho mullem amb la reducció de suc de taronja i brou de carn. Poca estona, en aquesta època és dificil que els fresons no siguin gaire madurs així que heu de fer el procés una mica ràpid. Serviu els fresons i el pedrer acompanyat d´un mèsclum d´enciams i tindreu una amanida de campionat!

IMG_3537

~ per picanyol a 28/05/2013.

Una resposta to “Amanida tèbia de “mollejas” d´ànec amb fresons (24/46)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: