Anec amb carxofes i patates (122/130)

Darrera recepta d´ànec del receptari escollit d´aquest llibre. Una recepta sense secret llevat d´una bona matèria prima i uns resultats òptims!

Ingredients:

1 ànec tallat a octaus (podeu reservar un magret per filetejar, queda fantàstic!)

4 patates mitjanes

4 carxofes

1 ceba

4 tomàquets madurs

25 gr d´ametlles torrades

2 grans d´all

unes branques de julivert

brou d´ànec

Sofregim primer els talls d´ànec en una cassola i tot seguit, al mateix oli, saltegem les patates escapçades i les carxofes tallades a quarts. Les reservem i en el mateix oli fem un sofregit de ceba i tomàquet. Quan estigui ben concentrat hi tirem els trossos d´ànec i mullem amb el brou (es fa igual que el de pollastre), deixant-ho coure una mitja horeta. Passat aquest temps hi afegim les patates i en uns deu minuts les carxofes. Mentre es va coent preparem una picada amb les ametlles, el julivert i les ametlles i l´afegim al guisat. En una mitja hora més segurament ja estarà, però comproveu-ho primer. Si us ha quedat massa brou sempre podeu reservar les patates, les carxofes i els talls d´ànec i deixant que la salsa redueixi una estona més. Boníssim!

aneccarxo

~ per picanyol a 16/04/2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: