Rap allagostat (119/130)
Crec que d´aquest plat també se´n diu “llagosta de pobre” i sé positivament que s´acostuma a menjar fred i amb maionesa. Jo m´ho vaig menjar calent, tot just sortint del forn, i estava boníssim!
Ingredients (2 px):
una cua de rap ( si sou 4 o més doncs o compreu més cues o ja un rap normal sencer)
1 ceba
pebre vermell en pols
llorer
farigola
oli, sal
Demaneu que us treguin l´espina de la cua i que us lliguin els dos lloms…també ho podeu fer a casa, el cas es que estiguin lligats. Ho untem bé amb oli i ho empolsem a consciència amb pebre vermell, ho col.loquem en una safata d´anar al forn amb la ceba tallada a tires fines i les herbes. Forn a 180 graus uns deu-quinze minuts.
Quan sigui cuit ho treieu del forn i teniu almenys dues opcions: o bé menjar-s´ho tal qual, calent, amb la ceba si ha quedat prou cuita (sempre la podeu sofregir abans i així assegurar el “tanto”) o bé deixar-ho refredar i fer-ne medallons tot acompanyant-ho d´una salsa freda com per exemple maionesa. En qualsevol cas, super bo i super fàcil!