Bacallà gratinat amb allioli (110/130)

De nou una recepta pràctica, ràpida i boníssima, sempre i quan sigueu fidels de la lliga de l´allioli, que té molts adeptes però també molts detractors. Jo us diré que a mi em va quedar molt suau (és un allioli amaionesat) i que el punt del gratinat és senzillament sublim!.

Ingredients:

4 talls de bacallà d´uns 150 gr

1 kilo de patates (jo prefereixo red pontiac, però amb mona lisa també fareu bé)

1 ou

2 grans d´all

oli extra verge

El mètode d´elaboració d´aquesta recepta és a priori diferent del que us diré…jo vaig enfarinar i fregir el bacallà i el vaig reservar en una cassola de fang mentre feia les patates al vapor, i en Lladonosa diu que es bullin les patates i quan falti poc per acabar la cocció s´hi afegeixi el bacallà. En fí, com vulgueu. L´allioli el fem en plan maionesa amb l´all matxacat prèviament al morter i al final es posa tot a gratinar al forn…i el resultat és fantàstic!

bacallaallioli

~ per picanyol a 29/03/2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: