Conill a la manresana (98/130)

Recepta francament semblant a la del conill amb moixernons (bàsicament perquè aquest conill també és amb moixernons) però amb un parell d´ingredients diferents que li donen suficient personalitat pròpia. Recomanable!

Ingredients:

1 conill tallat a octaus

4 bossetes de moixernons secs

1 ceba gran

3 grans d´all

unes fulles de llorer

1 canó de canyella

1/2 copa d´anís sec

1 got de vi blanc

sal, pebre

maceració: 1 ceba, 1 porro, 1 branca de farigola, 1 branca de romaní, 1 pastanaga, 2 grans d´all

Primer heu de posar els talls de conill amb els elements de la maceració i vi blanc a discreció fins a cobrir-ho durant unes cinc hores…mínim tres. Passat aquest temps enrossirem els trossos de conill a la cassola i en el mateix oli sofregirem una ceba (no la de la maceració), i quan aquesta estigui més o menys cuita hi afegirem els alls tallats a làmines juntament amb la canyella i el llorer. Mullem amb el got de vi blanc (podeu aprofitar el de la maceració) i l´anís i deixem reduir.

conillmanresa1

A mitja reducció hi reincorporem els talls de conill, donem unes voltes i deixem coure una mica. Tot seguit mullem amb l´aigua d´estovar els moixernons (un mínim de dues hores) i els propis bolets, deixant coure una mitja horeta, alternant que el guisat estigui tapat i destapat.

conillmanresa2

Rectifiqueu de sal i pebre i serviu. Molt bo, l´anís i la canyella li donen un toc que val molt la pena!

conillmanresa3

~ per picanyol a 13/03/2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: