Rap Emmetxat (85/130)

Podriem resumir la recepta dient que és un rap desossat farcit de bacon amb un sofregit de ceba, tomàquet i pebrot. I és que és exactament això, i queda boníssim!

Ingredients (2 px):

una cua de rap

2/4 talls de bacon

1 ceba

1 pebrot vermell

4 tomàquets madurs

1 vas de vi blanc

250 ml de brou de peix

Demaneu a la peixateria que us treguin l´espina del rap i que us deixin doncs dos filets nets. Una vegada a casa els salpebreu, poseu el bacon dins i ho reserveu.

rapemme1

Feu un sofregit amb la resta d´ingredients, començant per la ceba i el pebrot. Quan estigui la ceba rossa hi afegiu el tomàquet tallat petit, sense pell ni espines. Quan estigui ben concentrat ho mullem amb el vi i deixem que redueixi. Tot seguit mullem amb el brou i deixem també que redueixi durant uns deu minuts.

rapemme2

Finalment posem la cassola al forn amb els lloms de rap un a sobre de l´altre i el bacon al mig durant deu minuts llargs. Boníssim!!!

rapemme3

Bé…com que no vaig lligar els dos lloms la cosa al final va quedar com veieu a la foto…de fet, fa bona pinta, oi?

~ per picanyol a 12/02/2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: