Conill amb pebrot i olives gregues (46/60)

Senzilla i efectiva recepta, com totes les que he dut a terme en aquest receptari, que té la peculiaritat que no utilitza cap tipus de brou per a la cocció, un “must” en quasi totes les receptes que he fet de conill fins ara (amb algunes excepcions, com la de samfaina). En qualsevol cas és pràctica, ràpida i boníssima.

Ingredients (4 px):

1 conill tallat a octaus

2 pebrots vermells

2 pastanagues

2 cebes

3 tomàquets madurs

unes 30 olives de kalamata

1 cullerada de tàperes

sal i pebre

un bitxo

Salpebrarem i rossejarem els talls de conill i a la mateixa paella/olla sofregirem el pebrot i la pastanaga tallats a juliana i les cebes tallades a rodelles juntament amb un o dos bitxos (dels petits). Afegim les olives (ja sense els pinyols) i les tàperes i deixem sofregir-ho tot plegat uns minuts més abans de tornar a posar-hi el conill.

conillolives1

Tapem i deixem coure fins que estigui, uns trenta minuts com a mínim. Si sou genrerosos amb les mides i els talls de conill podreu fer-ne un arròs o un cus-cusc de campionat amb les sobres!

conillolives2

~ per picanyol a 01/02/2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: