Conill amb pebrot i olives gregues (46/60)
Senzilla i efectiva recepta, com totes les que he dut a terme en aquest receptari, que té la peculiaritat que no utilitza cap tipus de brou per a la cocció, un “must” en quasi totes les receptes que he fet de conill fins ara (amb algunes excepcions, com la de samfaina). En qualsevol cas és pràctica, ràpida i boníssima.
Ingredients (4 px):
1 conill tallat a octaus
2 pebrots vermells
2 pastanagues
2 cebes
3 tomàquets madurs
unes 30 olives de kalamata
1 cullerada de tàperes
sal i pebre
un bitxo
Salpebrarem i rossejarem els talls de conill i a la mateixa paella/olla sofregirem el pebrot i la pastanaga tallats a juliana i les cebes tallades a rodelles juntament amb un o dos bitxos (dels petits). Afegim les olives (ja sense els pinyols) i les tàperes i deixem sofregir-ho tot plegat uns minuts més abans de tornar a posar-hi el conill.
Tapem i deixem coure fins que estigui, uns trenta minuts com a mínim. Si sou genrerosos amb les mides i els talls de conill podreu fer-ne un arròs o un cus-cusc de campionat amb les sobres!