Cigrons amb bolets (72/130)
Boníssim plat que en plena temporada de bolets ha de ser encara més espectacular i igual de senzill. Ho dic perquè jo l´he fet amb moixernons seguint la recepta, però només de pensar com seria amb llanega negra, russinyols o camagrocs se´m fa la boca aigua…i això que jo no sóc pas gaire fan dels cigrons!
Ingredients (2 px):
350 gr de cigrons
bolets (moixernons secs, uns 50 gr…o els que vulgueu)
2 grans d´all
julivert
15 gr de pinyons
2 rovells d´ou
1/4 de brou de pollastre o carn
Comprarem els cigrons bullits al mercat i deixarem en remull els moixernons unes quantes hores. Fem un sofregit amb els alls i el julivert (a gust del consumidor), ho mullem amb una part del brou i una altra de l´aigua d´estovar els bolets i hi afegim els propis moixernons, deixant-ho coure uns quinze minuts.
Tot seguit hi afegim la resta de l´aigua de bolets i del brou i els cigrons, deixant-ho coure lentament entre deu i quinze minuts més, i a meitat de cocció hi afegim una picada feta amb els pinyons i els rovells. Super!!!