Escudella de carbassa (68/130)

Senzillíssima sopa que té dues versions finals (ja ho veureu al final de la recepta) i un parell de claus molt decissives per al seu èxit final: brou de gallina i carbassa de veritat, vaja, si en trobeu d´ecològica val MOLT la pena. Jo no n´havia comprat mai i el resultat final és quasi de la nit i el dia, un color taronja super intens i un sabor espectacular…sí, clar, si us agrada la carbassa!

Ingredients (2 px):

Brou de gallina x dues persones (diria que amb 3/4 de litre ja feu)

Arròs per a dues persones

un bon tall de carbassa (que us surtin uns 16 daus aprox, 8 per cap seria el mínim)

ametlla crua (opcional)

sal i pebre

A veure, les mides són totalment a ull. Jo vaig utilitzar el brou de gallina que em quedava al congelador, hi vaig tirar quatre grapats d´arròs i vaig tallar un bon tros de carbassa (del que en tenia, que era més del necessari). No vaig esperar a que arranques a bullir, ho vaig tirar tot d´entrada i al final no vaig posar la picada d´ametlla, se´m va passar la veritat sigui dita. Quan veieu que l´arròs és cuit la carbassa també ho serà, de sobres. I és brutal, super bona!

escucarbassa1

La recepta del llibre diu que un cop sigui tot cuit ho passeu pel minipimer…ho vaig fer amb el plat que seria el de repetir…i, bé, era bo però la textura era massa tipus “papilla de bebé d´arròs”, els que tingueu fills ja sabreu què estic dient exactament. Jo crec que aquest darrer pas no és necessari, em va agradar molt més sense triturar…

escucarbassa2

~ per picanyol a 23/12/2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: