Guisat d´anyell a l´ampurdanesa (60/130)

S´ha d´aprofitar que encara hi ha bolets al mercat per fer totes les receptes que en portin. Aquesta és diferent del que un podria esperar a priori però el resultat final és força bo, així que val la pena fer-la i repetir fins i tot una altra vegada…

Ingredients (4 px):

cuixa de xai a talls (uns dos o tres per persona)

1 ceba

tomàquet en conserva (no especifica si triturat o sencer…jo vaig utilitzar-ne de triturat, uns 300 gr)

300 gr de rovellons

3 cebes tendres

julivert

all

llard

Començarem salpebrant el xai i enrossint-lo en una cassola amb el llard…

guisatxai1

Paral.lelament, posarem a sofregir molt lentament en una paella la ceba tendra tallada a juliana…

guisatxai2

A la cassola d´enrossir el xai farem un sofregit amb ceba i el tomàquet, i quan el tinguem ben concentrat hi afegirem els bolets (prèviament saltejats amb all i julivert apart) i els talls de xai, deixant´ho coure juntament una estona a foc mitjà..

guisatxai3

Vint minuts més tard, potser trenta, ja estarà llest. Si veieu que us ha quedat molt sec o espès podeu afegir-hi una mica de brou de carn o d´aigua durant la cocció. Com que el tomàquet és triturat és força possible que passi el que us dic, almenys  a mi em va passar…

guisatxai4

~ per picanyol a 16/12/2012.

Una resposta to “Guisat d´anyell a l´ampurdanesa (60/130)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: