Amanida de mongetes amb sardines (26/60)
He de confessar que aquesta amanida, super mega ultra senzilla, té un ingredient que jo no poso ni posaré: la mengeta seca o millor dit la mongeta del ganxet. Per això es diu “amanida de mongetes”, en plural. Als que us agrada aquest tipus de llegum podeu provar-ho, segur que deu estar bo, però jo senzillament no he pogut mai amb elles i de fet no en menjo ni que m´hi obliguin…Llàstima, diuen que són tan bones!
Ingredients (4 px):
Mig kilo de mongeta tendra
2 llaunes de sardines (concretament de “sardinilles”, les més petites)
oli, sal vinagre
Tan senzill com bullir, si podeu i us agrada millor al dente, les mongetes (al vapor…), i quan deixin d´estar calentes afegir-hi les sardinetes amb una vinagreta d´oli i vinagre de xerès amb sal i pebre negre. Res més, senzill i efectiu, potser més aviat d´estiu però bé, això que ho deicideixi cadascú!