Platillo de vedella amb bolets (51/130)

Semblant a priori a la recepta de la vedella amb bolets publicada fa poc…però diferent en molts aspectes, un d´ells fonamental: la salsa. I el tipus de tall. Els bolets, però, són els mateixos…Això sí, boníssim igualment!

Ingredients (2 px):

300 gr de carn x estofar (aprox)

200 gr de rovellons (o més, si voleu…)

una ceba

4 tomàquets madurs

farina

una fulla de llorer

unes branques de farigola

1/2 litre de brou de carn

x la picada: ametlles, 1 carquinyoli (o una galeta si no en teniu), un o dos grans d´all

Començarem enrossint la carn per poc temps després afegir-hi la ceba. Quan aquesta estigui rossa incorporem el tomàquet, tallat a daus petits, sense pell ni llavors. Deixem que el sofregit es vagi concentrant, afegint les herbes,  i hi tirem una cullerada generosa de farina. Donem unes quantes voltes i finalment ho mullem amb el brou. Deixem coure a foc mitjà i a mitja cocció (al cap d´uns vint minuts) hi tirem els bolets, rentats i tallats (i potser sense salar, sobretot si heu salpebrat la carn al principi i utilitzeu brou de “pastilla”…).

Continuem la cocció mitja hora més, tastem i rectifiquem de sal si cal. Si ens ha quedat massa salat (com a mi, que vaig salar els bolets, la carn i vaig utilitzar brou de “pastilla”…) ho mullem amb més aigua. Si llavors queda massa líquid podem continuar la cocció uns minuts més, si no doncs no cal, estarà boníssim igualment!.

~ per picanyol a 22/11/2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: