Espinacs saltejats amb bolets i “migas” (24/60)
Fantàstica recepta, sana, equilibrada, ideal per a sopar, fins i tot com a plat únic. Una delicia. Això sí, millor que els espinacs siguin frescos i que trieu uns bons bolets. No recordo quins posaven a la recepta, jo faig optar pels camagrocs i les fantàstiques trompetes de la mort…
Ingredients (2 px):
350 gr d´espinacs
250 gr de camagrocs
250 gr de trompetes de la mort
1 gra d´all
un bitxo
mantega
dues llesques de pa (només la molla)
una o dues cullerades de mostassa de Dijon
oli, sal, pebre
Netegeu bé els espinacs, feu el mateix amb els bolets i els saltegeu amb una mica d´oli (cada cosa en una paella diferent, però si podeu fer-ho més o menys a la vegada, millor). Els bolets, millor amb all laminat.
Abans però haureu preparat les “migas”: en una paella amb mantega (una cullerada) hi sofregiu un bitxo, afegiu una o dues cullerades de mostassa i hi tireu la molla d´una o dues llesques de pa (depenent de la seva mida) tallades molt petites, inclús desfetes com a boletes amb les mans. Enrossiu fins que veieu que estan ben torradetes i les reserveu.
Llavors feu el procés que us he descrit al principi, vaja, saltejar tots els ingredients i servir-ho amb els espinacs com a base, els bolets a continuació i les “migas” al final
…clar que en un tres i no res ho barrejareu, però si voleu fer una presentació maca doncs podeu seguir l´ordre que us he descrit.
Boníssim!!!
Boníssima! L’hem fet amb els mateixos ingredients i afegint-hi un ou ferrat al damunt de tot i ens ha agradat molt la recepta.
bona idea això de l´ou ferrat! Escaldat o poché també deu quedar molt bé, ho provaré! Gràcies pel comentari!