Bacallà amb panses i pinyons (41/130)

Quin plaer anar fent receptes de bacallà “noves”, i ho poso entre cometes perquè, naturalment, de noves no tenen res. Són tradicionals, aneu a saber des de quan es fan, però per a un amant del bacallà com jo és fantàstic anar incorporant al meu receptari bacaladici receptes com la que us explico ara, tan senzilla que em pregunto per què no l´havia fet mai fins ara…

Ingredients (4 px):

4 talls de bacallà d´uns 150 gr cada un (aprox)

80 grams de panses de Corint

60 grams de pinyons

4 tomàquets madurs

1 ceba

farina

pebre

Enfarinem i fregim el bacallà, i en el mateix oli sofregim primer la ceba i després el tomàquet, tallat a daus petits sense pell ni llavors. Quan tinguem un sofregit ben concentrat hi afegim les panses i els pinyons, una mica d´aigua ( a ull) i ho deixem coure uns minuts. Incorporem de nou el bacallà i deixem que el conjunt faci la “xup xup” uns minuts més. Si heu tirat massa aigua i voleu espessir la salsa podeu fer una picada de pa fregit amb un gra d´all.

~ per picanyol a 29/10/2012.

Una resposta to “Bacallà amb panses i pinyons (41/130)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: