Sopa de fredolics (40/130)
Estava esperant veure fredolics al mercat per fer aquesta sopa. Mai l´havia tastat, ni n´havia fet cap de semblant. Es mooolt senzilla i es fa quasibé sola!
Ingredients (4 px):
450 gr de fredolics
2 litres de brou de carn
ametlles
unes llesques de pa torrat
una branca de farigola
orenga
una branca de sajolida
Mentre renteu els bolets poseu a infusionar les herbes amb el brou. Si el brou l´heu fet a casa molt millor, sinó sempre podeu recórrer a les pastilles, però llavors s´ha d´anar amb molt de compte amb la sal (o tastar-ho abans de tirar-la, que us pot quedar força salat, com em va passar a mi). Ho porteu a ebullició i tot seguit ho deixeu coure deu minuts. Coleu i hi poseu llavors els bolets, i que bulli quinze minuts. Passat aquest temps hi tireu una picada d´ametlles i el pa torrat esmicolat, deixant´ho de nou bullir una estoneta més, uns deu minuts. Tasteu i si cal ho saleu.
NOSOTROS LA HACEMOS y a mas le añadimos unas albondiguillas y queda de coña
Buena idea, tomo nota!
Tomo nota, seguro que queda de muerte!