Sopa de fredolics (40/130)

Estava esperant veure fredolics al mercat per fer aquesta sopa. Mai l´havia tastat, ni n´havia fet cap de semblant. Es mooolt senzilla i es fa quasibé sola!

Ingredients (4 px):

450 gr de fredolics

2 litres de brou de carn

ametlles

unes llesques de pa torrat

una branca de farigola

orenga

una branca de sajolida

Mentre renteu els bolets poseu a infusionar les herbes amb el brou. Si el brou l´heu fet a casa molt millor, sinó sempre podeu recórrer a les pastilles, però llavors s´ha d´anar amb molt de compte amb la sal (o tastar-ho abans de tirar-la, que us pot quedar força salat, com em va passar a mi). Ho porteu a ebullició i tot seguit ho deixeu coure deu minuts. Coleu i hi poseu llavors els bolets, i que bulli quinze minuts. Passat aquest temps hi tireu una picada d´ametlles i el pa torrat esmicolat, deixant´ho de nou bullir una estoneta més, uns deu minuts. Tasteu i si cal ho saleu.

~ per picanyol a 27/10/2012.

3 Respostes to “Sopa de fredolics (40/130)”

  1. NOSOTROS LA HACEMOS y a mas le añadimos unas albondiguillas y queda de coña

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: