Amanida de remolatxa, ou i seitons (6/60)
Veritable troballa, una exquisidesa que es veu està treta d´un restuarant de NY i que m´ha agradat molt i molt. Fa temps ja que vaig descobrir que la remolatxa era boníssima i encara més en una amanida, així que no vaig dubtar a tastar aquesta recepta que recomano des de ja a tothom!
Ingredients (6 px):
600 gr de remolatxa
24 filets de seitons en vinagre/oli
4 ous
olives negres (12/24)
1 ceba vermella petita
1 llimona
1 branca de julivert
1 branca o dues de “hierbabuena”
oli extra verge
sal, pebre
Piquem la ceba i la deixem marinar amb la llimona una estona. Tallem les remolatxes, que si podem les haurem comprat cuites (d´aquelles embasades al buit, no les que venen tallades i en vinagre) i si no les haurem bullit amb sal unes dues hores (depenent de la seva mida), a daus i posem a bullir els ous uns 7 minuts. Piquem el julivert i la “hierbabuena” (és molt semblant a la menta, molt, de fet és fàcil confondre-la…però hi ha un mètode infalible: olorar-la…i pensar en aquells xiclets “sabor hierbabuena” que segur tots heu tastat alguna vegada…), les olives i els seitons (poden ser en vinagre, els que jo compro es conserven en oli…son aquelles terrines blanques on hi ha aprox dotze filets…depenent de si us agraden molt o jo en poseu més…a mi m´agraden molt i en vaig posar 24, dues terrines vaja), ho barregeu tot i ho deixeu a la nevera una estona. Justa abans de servir-ho ho amaniu.
Deliciós, d´un dia per l´altre també està boníssim, i aguanta bé un parell a la nevera. Super recomanat!
Reblogged this on Celler-Adocse.