Calamars amb ceba (27/130)

Recepta germana del pop amb ceba amb algunes petites variacions, sobretot d´ingredients secundaris però a la vegada imprescindibles per acabar de definir el plat.

Ingredients (4 px):

1 kilo i quart de calamars

4 cebes

mig litre de brou de peix

llorer

farigola

fonoll

1 got de vi blanc

5 grans d´all

una mica de farina

En una cassola amb oli sofregim els calamars tallats a anelles. Un cop rossos els apartem i en el seu lloc hi sofregim les cebes amb els alls, afegint-hi al cap d´una estona les herbes, el got de vi i de nou els calamars. Hi tirem una mica de farina, deixem coure un parell de minuts com a màxim i mullem amb el brou, deixant-ho coure a poc a poc fins que siguin ben tovets.

~ per picanyol a 04/09/2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: