Bacallà ofegat (25/130)

Senzilla i efectiva recepta, cuinada amb “bacon” en comptes de cansalada però amb un resultat (crec) similar…

Ingredients (2 px):

2 talls de bacallà de 150 grams cada un

4 tires de cansalada

1 ceba gran

3 grans d´all

1 fulla de llorer

En una cassola de terrissa fer un sofregit amb la ceba, els alls i la fulla de llorer. Quan estigui ros hi afegiu el bacallà, cru, i ho cobrir amb aigua. Tapeu i deixeu coure fins que estigui tot ben poxat i confitat.

Easy! I molt bo!

~ per picanyol a 01/09/2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: