Molls a la tortosina (24/130)

Deliciosa recepta que pot aplicar-se a má treviria a dir qualsevol peix blanc, estic segur que quedaria molt bo també, clar que els molls són els molls…exquisit peix!

Ingredients (2 px):

4 molls

6 tomàquets madurs mitjans

3 grans d´all

julivert

4 anxoves

pa ratllat

oli

suc de llimona

Unteu els molls (sense escates ni cap) amb una capa d´oli i suc de llimona, els enfarineu amb el pa ratllat i els poseu al forn deu minuts…tot això quan tingueu el sofregit quasi a punt, que haureu preparat amb els alls laminats, el julivert (o alguna altra herba semblant), els tomàquets tallats petits (sense pell ni llavors) i les anxoves, afegides al sofregit quan aquest ja porta una bona estona fent-se.

Una salsa super bona d´on potser eliminaria els alls al final de tot…en tot cas, molt bona.

~ per picanyol a 27/08/2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: