Tagliatelle de remolatxa al aglio e oglio (6/12)
He de dir que molt gust de remolatxa no tenien, però bons van quedar, i molt. També que s´ha d´anar molt en compte amb la quantitat de remolatxa que hi poseu, ja que té molta aigua i la pasta us pot quedar escandalosament humida, com a un servidor, que va anar de llest i va posar 75 grams més del recomanat…Resultat? Doncs d´entrada no vaig poder fer spaguetinni, ja que directament s´enganxaven totalment en passar per la màquina, i bé, la massa en general va costar molt d´allisar per la gran quantitat de remoltxa que tenia, concretament d´aigua, tot i haver- la passat per la paella. Es divertit, i de cara a la meva filla va ser genial menjar tallarines fetes a casa de color rosa…però la propera vegada compliré les normes!
Ingredients (4 px)
300 grams de farina
2 ous petits
30 grams de remoltxa (com a màxim)
Amasseu els ous amb la farina i la remoltxa passada per la paella i ben petita, quasi diminuta, aixafada amb una forquilla (per exemple). Deixeu reposar la massa una estona a la nevera i després feu les tires de pasta seguint els procediments de la lassagna, raviolis, etc (veieu les altres receptes…o si us fa mandra, doncs agafeu un tros de massa i el passeu per la màquina fins que sigui ben fi, primer a màxima obertura i després anant tancant l´obertura cada vegada que la passeu). Quan ho tingueu les aneu passant per l´altre accessori de la màquina, el que et talla les tires i les converteix en tagliatelle. Per fer spaguettini em temo que hauré de fer pasta normal, sense colorejar.
La pasta la bulliu uns pocs minuts, depenent del gust, i la saltegeu breument amb oli i molts alls…ah, i també amb bitxo si us agrada picant!
Reblogged this on Celler-Adocse.