Molls amb pebre i taronja (7/130)

Senzilla, senzillíssima recepta, tan que l´explico aquí mateix: l´únic truquillo és tenir una bona matèria prima, unes bones taronges de suc i llestos. Demaneu que us netegin bé els molls a la peixateria, els poseu en una cassola amb un parell de dents d´all laminades, julivert, oli d´oliva, pebre, sal i el suc de dues taronges, tapeu i deixeu coure uns deu minuts, potser menys. Podeu també treure els molls quan estiguin cuits (ràpid, ràpid) i deixar que el suc de taronja es caramelitzi una miqueta més…

~ per picanyol a 10/07/2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: