Bacallà a l´estil de Lleida (3/130)

Jo no sé si aquesta recepta és típica de Lleida, ja em perdonaran els lleidetans si no ho és, però al llibre d´en Lladonosa la presenten amb aquest nom. El que sí us puc assegurar és que ens va agradar molt i que les pomes li donaven un toc fantàstic!

Ingredients (6 px):

6 talls de bacallà d´uns 150 grams aprox

1 ceba

3 tomàquets madurs

1 cullerada de panses

1 poma

1 cullerada de pinyons

4 grans d´all

julivert

farina

oli, sal

Començarem enfarinant i fregint el bacallà. El reservem i aprofitem l´oli per començar a fer el sofregit amb la ceba i els tomàquets, tallat tot ben fi i petit, els tomàquets sense pell ni llavors. Quan tingui bona pinta hi afegim les pomes tallades a làmines i els pinyons i les panses. Ho deixem potxar una miqueta, hi afegim el bacallà i tot seguit hi tirem a sobre la picada feta amb els alls (segons la recepta, fregits prèviament), el julivert i una mica de brou de peix. Jo crec que també hi vaig posar una mica de vi blanc…Ho deixem coure tot plegat uns minuts i llestos, un bacallà boníssim!

~ per picanyol a 12/06/2012.

Una resposta to “Bacallà a l´estil de Lleida (3/130)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: