Sardines al sèsam amb amanida de pastanaga (55/60)

Curiosa manera de menjar sardines, ràpida i senzilla com gran part de les receptes d´aquest llibre i a més a més molt econòmica!

Ingredients (2px):

8/10 sardines

2 pastanagues

suc de llimona

sèsam blanc

4 cullerades d´oli d´oliva 0.4

1 cullerada de mostassa de dijon

1 cullerada de vinagre de xerès

una mica de menta

Rentem bé les sardines (demaneu però que a la peixateriaen  treguin la tripa i el cap), les arrabossem amb el sèsam i les fem a la planxa. Així de senzill. Abans però preparem l´amanida de pastanaga tallant-la molt fina, ja sigui amb una mandolina (si en teniu) i si no amb un pela-patates. La vinagreta és de mostassa, així que juntem els ingredients en un bol (oli, vinagre, mostassa, menta picada) i quan tinguem les sardines fetes la tirem per sobre de les tires de pastanaga.

~ per picanyol a 05/06/2012.

Una resposta to “Sardines al sèsam amb amanida de pastanaga (55/60)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: