Sardines al sèsam amb amanida de pastanaga (55/60)
Curiosa manera de menjar sardines, ràpida i senzilla com gran part de les receptes d´aquest llibre i a més a més molt econòmica!
Ingredients (2px):
8/10 sardines
2 pastanagues
suc de llimona
sèsam blanc
4 cullerades d´oli d´oliva 0.4
1 cullerada de mostassa de dijon
1 cullerada de vinagre de xerès
una mica de menta
Rentem bé les sardines (demaneu però que a la peixateriaen treguin la tripa i el cap), les arrabossem amb el sèsam i les fem a la planxa. Així de senzill. Abans però preparem l´amanida de pastanaga tallant-la molt fina, ja sigui amb una mandolina (si en teniu) i si no amb un pela-patates. La vinagreta és de mostassa, així que juntem els ingredients en un bol (oli, vinagre, mostassa, menta picada) i quan tinguem les sardines fetes la tirem per sobre de les tires de pastanaga.
Reblogged this on Celler-Adocse.