Pops amb ceba (1/130)

Primera recepta escollida d´un llibre que és tot tradició, zero filigrana, tot cuina del país, senzilla, directa i al gra. Vaig trobar pop (no popets, que probablement és el més adequat per a la recepta) al mercat i….

Ingredients (6 px):

24 popets (jo en vaig comprar 4…recepta per a dues persones, no eren popets)

5 cebes

5 tomàquets madurs

4 grans d´all

1 bon got de vi blanc

sal, pebre

oli

canyella en pols

julivert

Rentem els pops i els fregim durant quatre minuts. Els reservem. En el mateix oli sofregim la ceba tallada a tires, l´all i el julivert picats i després els tomàquets pelats i sense llavors. Una estoneta més tard hi posem els pops salpebrats i amb una mica de canyella en pols, donem unes voltes, afegim el vi blanc i tapem, deixant coure fins que els pops estiguin tous (mitja horeta ben bé, però això a gust del cuiner).

Super bo, sobretot si els pops són ben frescos (que, per cert, quan es compren vius s´han de congelar prèviament)!

~ per picanyol a 04/06/2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: