Pops amb ceba (1/130)
Primera recepta escollida d´un llibre que és tot tradició, zero filigrana, tot cuina del país, senzilla, directa i al gra. Vaig trobar pop (no popets, que probablement és el més adequat per a la recepta) al mercat i….
Ingredients (6 px):
24 popets (jo en vaig comprar 4…recepta per a dues persones, no eren popets)
5 cebes
5 tomàquets madurs
4 grans d´all
1 bon got de vi blanc
sal, pebre
oli
canyella en pols
julivert
Rentem els pops i els fregim durant quatre minuts. Els reservem. En el mateix oli sofregim la ceba tallada a tires, l´all i el julivert picats i després els tomàquets pelats i sense llavors. Una estoneta més tard hi posem els pops salpebrats i amb una mica de canyella en pols, donem unes voltes, afegim el vi blanc i tapem, deixant coure fins que els pops estiguin tous (mitja horeta ben bé, però això a gust del cuiner).
Super bo, sobretot si els pops són ben frescos (que, per cert, quan es compren vius s´han de congelar prèviament)!