Arròs caldòs de cranc (35/60)
Aquesta recepta la vaig afegir a posteriori, una vegada inagurat aquest nou apartat del blog, quan vaig fer una ampliació del receptari fins a 50. La raó? Bé, l´arròs no té cap complicació, però es que…vaig trobar crancs! Vaja, com els que sortien a la foto, uns crancs que (tot s´ha de dir) a l´hora de la veritat van servir més aviat per donar gust, ja que molta carn no es que tinguessin precisament. Vaja, per xuclar i poc més…
Ingredients:
4 crancs
litre i mig de brou de peix (aprox)
arròs per a 4 persones (cadascú que apliqui les seves mides…aprox 300-350 grams)
una o dues cullerades de picada
dues cullerades de sofregit
L´elaboració és taaaan senzilla que…saltegem els crancs a la cassola on farem l´arròs i els reservem. A continuació hi tirem l´arròs amb el sofregit, donem unes voltes i anem tirant el brou a mesura que es va fent, no tan com un rissotto però no tot de cop. Quan a l´arròs l´hi quedin uns cinc minuts hi tirem la picada i els crancs…Boníssim, super gustós!