Plàtan a la llima (32/60)
Aquí vaig pecar de nou, igual que amb la recepta anterior, de saltar-me els ingredients tal qual posava el llibre i de decidir que hi posava molt més suc de llima. Probablement sí que estaria bé posar-ne més del que diu la recepta (dues llimes) però multiplicar-ho per quatre potser va ser excessiu. De fet ho va ser, apart de sobrar molta quantitat de suc, que reciclaré per a fer-ho un altre dia, perquè va quedar molt àcid i vaig haver de dissoldre més sucre en aigua calenta per reduïr l´acidesa. Tot i això he de dir que va quedar boníssim i que jo realment buscava aquest contrapunt d´acidesa enfront de la dolçor del plàtan…
Ingredients (6 px):
us dono les mides del llibre…jo vaig posar 8 llimes, sis plàtans i uns 200 d´aigua amb 125 de sucre aprox…crec que lo seu es posar 4 llimes i una mica més de sucre, no gaire, respecte a les mides de et diu el llibre
6 plàtans
llimes
aigua
sucre
Portem a ebullició l´aigua amb el sucre. Ho deixem refredar i hi afegim el suc de les llimes i els plàtans tallats a rondanxes. Ratllem la pell de les llimes i ho posem a la nevera un mínim d´una hora. Super bo i refrescant!