Mango amb Iogur a la xocolata blanca (30/60)

Pensava que potser seria massa dolç, que tindria massa gust a xocolata i que per tant l´Anna no en menjaria però…sorpresa, en va menjar i li va agradar! La veritat és que és un postre molt fàcil i molt “resultón”, a més a més d´estar boníssim. Una cosa, les avellanes garrapinyades no cal que les feu vosaltres, se´n poden trobar…tot i que jo no vaig tenir sort i les vaig fer mentre anava preparant la resta del plat. Es força recomanable que hi siguin presents perquè li donen un toc al plat super especial.

Ingredients (6 px):

2 mangos

avellanes garrapinyades

3 iogurts naturals (que poden ser 2 perfectament)

150 grams de xocolata blanca (que poden ser 75…)

Primer hem de fondre la xocolata, ja sigui al microones o al bany maria. Una vegada fosa la barregem amb el iogur i ho reservem fora de la nevera. Pelem i tallem els mangos. Si voleu fer vosaltres mateixos les avellanes garrapinyades les heu de posar en una paella amb aigua i sucre i anar deixant que l´aigua s´evapori i els vagin caramelitzant. Quan no quedi gens d´aigua i tinguin com una mena de pols blanca enganxada ho retireu del foc una estona…i ho torneu a posar fins que veieu que es caramelitzen definitivament. Aquestes avellanes es piquen i es posen per sobre dels trossos de mango banyats amb el iogur i la xocolata.

~ per picanyol a 15/03/2012.

Una resposta to “Mango amb Iogur a la xocolata blanca (30/60)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: