Fideus caldosos amb musclus (29/60)

He fet fideus infinitat de vegades. Caldosos, més aviat secs, mar i muntanya, a la cassola de tota la vida, mariners…però tal quals els presenta aquesta recepta, només amb musclus (i sofergit i picada…BASIC), doncs no. I a sobre del nº4, encara menys (a la recepta són del nº5, però a casa em van dir que no…). Doncs estaven més que bons, de fet feia temps que no quedaven tan gustosos. Cosa del sofregit suposo, principalment, i es clar del brou, que era potent, el mateix que vaig fer servir per a la sopa de peix.

Ingredients (6 px):

750 grams de musclus de roca (a la recepta en posen només 350…)

1 litre i mig de brou de peix (potser una mica menys…però al ser caldosos…)

2 cullerades de picada

4 cullerades de sofregit (uns 90 grams)

540 grams de fideus del nº5

6 cullerades d´oli d´oliva 0.4

6 cullerades de vi blanc

sal i pebre

Netegem els musclus. Posem a enrossir els fideus amb l´oli i quan estan daurats hi afegim el sofregit. Remenem bé, deixem coure uns pocs minuts i després hi afegim el vi blanc. Una vegada evaporat hi tirem el brou i la picada, deixant coure uns deu minuts. Afegim els musclus, tapem i deixem coure uns 5 minuts més o fins que els fideus estiguin.

Senzill, ràpid, fàcil, espectacularment bons!

~ per picanyol a 14/03/2012.

Una resposta to “Fideus caldosos amb musclus (29/60)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa una resposta a Administrador Cancel·la la resposta