Fideus caldosos amb musclus (29/60)
He fet fideus infinitat de vegades. Caldosos, més aviat secs, mar i muntanya, a la cassola de tota la vida, mariners…però tal quals els presenta aquesta recepta, només amb musclus (i sofergit i picada…BASIC), doncs no. I a sobre del nº4, encara menys (a la recepta són del nº5, però a casa em van dir que no…). Doncs estaven més que bons, de fet feia temps que no quedaven tan gustosos. Cosa del sofregit suposo, principalment, i es clar del brou, que era potent, el mateix que vaig fer servir per a la sopa de peix.
Ingredients (6 px):
750 grams de musclus de roca (a la recepta en posen només 350…)
1 litre i mig de brou de peix (potser una mica menys…però al ser caldosos…)
2 cullerades de picada
4 cullerades de sofregit (uns 90 grams)
540 grams de fideus del nº5
6 cullerades d´oli d´oliva 0.4
6 cullerades de vi blanc
sal i pebre
Netegem els musclus. Posem a enrossir els fideus amb l´oli i quan estan daurats hi afegim el sofregit. Remenem bé, deixem coure uns pocs minuts i després hi afegim el vi blanc. Una vegada evaporat hi tirem el brou i la picada, deixant coure uns deu minuts. Afegim els musclus, tapem i deixem coure uns 5 minuts més o fins que els fideus estiguin.
Senzill, ràpid, fàcil, espectacularment bons!
Reblogged this on Celler-Adocse.