Alberginia amb vinagreta de miso (23/60)

Molt i molt senzill. Més que un primer plat, com surt al llibre, crec que és per servir amb un peix principalment pel tipus de vinagreta que porta. Fàcil i ràpid. I bo!

Ingredients:

1 alberginia (o dues, o tres…)

1 cullerada de dashi en pols

1 cullerada de pasta de miso vermell

1 cullerada de salsa de soja

1/2 cullerada d´oli de sèsam torrat

3 cullerades d´oli (no extra verge)

sèsam blanc torrat

aigua

Posem les alberginies al forn, millor només amb el gratinador, i anem tombant-les per evitar que es cremin. Mentrestant posem tots els ingredients en un bol alt i ho triturem. Quan estiguin les alberginies les deixem refredar, les pelem i les posem en un plat, tirant per sobre la vinagreta. Voi-la!

~ per picanyol a 07/03/2012.

Una resposta to “Alberginia amb vinagreta de miso (23/60)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: