Ales de pollastre a “l´ajillo” amb bolets (15/60)
Només de recordar-ho se´m fa la boca aigua. Va quedar brutal, super bo!. No té gaire secret més que la fantàstica combinació d´unes bones ales amb força all i uns bolets frescos i boníssims com en aquest cas van ser els camagrocs. Però tan és el bolet escollit mentre sigui fresc, tot i que amb un de sec tampoc crec que quedés malament…
Ingredients (dues px):
6 ales
120 grams de bolets
6 cullerades d´oli d´oliva 0.4
10 dents d´all
1 fulla de llorer
4 branques de farigola
60 ml de vi blanc
1 cullerada d´aigua/brou de pollastre
sal i pebre
Tallem les puntes de les ales i les partim per la meitat. Les daurem en una cassola a consciència,s i voleu ja amb uns quants grans d´all, segons la recepta els alls es posen 30 (20…) minuts després d´estar daurant lentament les ales. Cinc minuts més tard d´haver-hi posat els alls afegim les herbes aromàtiques i ho “mullem” amb el vi blanc, deixem reduïr i tot seguit i afegim els bolets (ben nets…). Mullem amb aigua o brou de pollastre uns minuts més tard i ho deixem bullir uns cinc minuts…mega super bo!
Reblogged this on Celler-Adocse.