Sardines farcides d´espinacs (155/164)
Un plat super senzill, super bo i super assequible. Les sardines són a més a més super saludables, i el mateix podem dir dels espinacs. Fàcil de fer, l´únic que heu d´aconseguir és que a la peixateria us netegin molt bé les sardines, que treguin les espines i a casa repassar- ho tot, treure les escates i les espines que encara quedin.
Ingredients:
4/5 sardines x persona
entre mig i un kilo d´espinacs, depent dels que sou a sopar
margarina
pa ratllat
oli, sal, aigua
vi blanc (opcional)
Una vegada heu repassat bé les sardines, assegurant-vos que no tinguin espines ni escames podeu saltejar els espinacs amb margarina (tan si son frescos com congelats…en aquest darrer cas una vegada descongelats, naturalment) i en poseu una mica al mig de cada sardina (les tindreu obertes per la meitat). Les tanqueu, en plan entrepà, i les poseu en usafata per anar al forn coberta amb quatre cullerades d´oli. Cobrir-les amb pa ratllat, posar una mica de margarina a sobre de cada sardina i enfornar durant deu minuts. Si voleu posar-hi vi, com jo, feu-ho abans del pa ratllat.
Super bo!!!