Pollastre amb salsa de xampinyons (150/164)

Darrera recepta de pollastre. Sí, n´he fet moltes, i aquesta és de les més senzilles. I molt gustosa…

Ingredients:

1 pollastre tallat a octaus

300 grams de xampinyons

25 grams de margarina

el suc de mitja llimona

1 sobre de crema de xampinyons

1 vas de vi blanc

1 ceba

1 farcellet d´herbes aromàtiques

Daurem els trossos de pollastre en una cassola o una cocotte. En aquest mateix oli sofregim una ceba. Mentrestant posem un litre d´aigua a bullir i hi disolem la sopa/crema de xampinyons, que utilitzarem per coure el pollastre una vegada tinguem cuita la ceba i haguem tornar a posar els trossos de pollastre dins la cocotte, afegint-hi també un vas de vi blanc. es tira el farcellet i es deixa coure una mitja hora.

Paral.lelament farem els xampinyons amb margarina i suc de llimona i els servirem com a acompanyament d´un pollastre super bo i mega senzill de fer.

~ per picanyol a 04/10/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: