Pollastre amb porros i crema de llet (149/164)

Encara que sembli mentida es van acabant les receptes de pollastre. Són com les de bacallà o lluç, sobretot de lluç en aquest llibre, i quasi totes força bones. Aquesta no n´és una excepció, va quedar molt bona.

Ingredients:

1 pollastre tallat a quarts

mig kilo de porros

1 cullerada sopera de farina

1 vas de crema de llet

1 vas d´aigua

1 vas de vi blanc

Pebre negre en gra

sal, oli

En una cassola de fang es dauren els trossos de pollastre mentre en una olla plena d´aigua es bullen la meitat dels porros durant uns 15 minuts. també es poden sofregir. Es reserven en dos plats. Quan el pollastre ja està ben dauradet es sofregeixen els porros que quedaven en el mateix oli durant uns deus minuts i tot seguit se li tira una cullerada de farina, doneu unes voltes i torneu a posar els trossos de pollastre, hi tireu l´aigua i el vi, els grans de pebre negre, ho tapeu i ho deixeu coure uns trenta minuts. En una paella apart es posen els porros que haviem bullit o sofregit al principi amb la crema de llet, i tot seguit ho barregem amb el pollastre un parell de minuts més com a màxim.

Queda molt bo. Suposo que es pot fer sense la crema de llet però ja seria una altra recepta. A mi m´agrada, no sóc giare fan de la crema de llet darrerament però he d´admetre que estava super bo.

Aquesta combinació de porros i crema de llet també pot servir per a fer uns espaguetis o unes tallarines verdes afegint-hi bacon, queden espectaculars!!!

~ per picanyol a 30/09/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: