Puding de bonítol fred (148/164)

Deliciós, ideal per a l´estiu…i, per què no, també per la tardor! Super fàcil de fer, només cal ser previsors i fer-lo amb temps, la nit abans si es per dinar o pel matí si es per sopar.

Ingredients:

3/4 de kilo de patates

200 grams de bonítol en conserva

olives sense pinyol

1 cullerada sopera de concentrat de tomàquet

1 ceba

oli, sal

Coure les patates (amb pell), xafar-les amb la forquilla i barrejar-les amb el bonítol, el tomàquet (si no teniu concentrat poseu-hi salsa, tres o 4 cullerades) i les olives (no surten a la recepta original). Afegir-hi també la ceba que haureu sofregit mentre bullien les patates.

Untar un motlle amb oli, posar-hi la barreja, apretar-ho bé i deixar-ho com a mínim quatre hores a la nevera.

Es pot servir acompanyat d´amanida, maionesa, tomàquet…molt bo!

~ per picanyol a 29/09/2011.

Una resposta to “Puding de bonítol fred (148/164)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: