Bonítol amb ceba i tomàquet (143/164)

Darrera recepta de bonítol. Ben fresc és boníssim, però realment s´ha d´anar en compte amb el punt de cocció i amb què el cuines. Aquesta recepta va quedar molt bona però el peix estava massa cuit…

Ingredients:

Mig bonítol

2 cebes

4 tomàquets

farina

1 vas de vi blanc

herbes aromàtiques (un farcellet)

sal, oli

Tenim els filets de bonítol ja preparats per la peixate. Posem a sofregir  les cebes i en uns minuts, quan estigui transparent, afegim la farina. Donem unes voltes i tot seguit hi posem els tomàquets, pelats, tallats a trossos petits i sense llavors. Moment per tirar-hi el vi i el farcellet d´herbes. deixar-ho coure uns 15 minuts, afegir el peix i a priori (vull dir segons la recepta) es deixa coure deu minuts més…i tapat. Error. Jo crec que amb marcar-ho per tots els costats n´hi ha prou i de sobres. Igualment, si us agrada més fet, s´ha de menjar ben calent i si teniu força salsa, millor que millor.

~ per picanyol a 23/09/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: