Pa de pessic amb llet i oli (141/164)

He de reconèixer que aquesta recepta la vaig fer pensant més en la Raquel, que també em va ajudar, que en mi mateix o en l´interès que podia tenir. De fet és un senzill pa de pessic que…va quedar una mica “portland”!

Ingredients:

2 ous

250 grams de farina

200 grams de sucre

1 tassa de llet

1 tassa d´oli

1 cullerada petita de llevat

una mica de margarina o oli per untar el motlle

pell de llimona ratllada

una mica de sal

Batre els ous en un bol, afegir-hi la llet, l´oli, el sucre i la pell de llimona ratllada. Barrejar bé. Afegir llavors la farina, la mica de sal i el llevat. Remenar molt bé fins aconseguir una massa homogenia, sense grumolls.

Untar el motlle amb oli o margarina , tirar-hi la massa i deixar-ho coure una hora, primer amb el foc no gaire fort (uns 160) i en uns 20 minuts pujar-lo fins a 200.

Bo…però necessari menjar-se´l sucat amb llet, o amb melmelada o…vaja, que va quedar molt espès, “mazacote”, massa dens.

~ per picanyol a 21/09/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: