“Escalopins” de vedella arrabossats amb xampinyons (139/164)

Bé, això d´escalopins…carn arrabossada, per entendre´ns, pura i dura, amb uns xampis ben bons i una beixamel especial. Plat senzill, senzillet…que va agradar, com no…

Ingredients (4 px):

Un parell o tres de talls de carn x persona

1 ou

farina de galeta

mig kilo de xampinyons

margarina

suc de llimona

1 cullerada de farina

oli

3 cullerades soperes de conyac

1 vasa d´aigua

sal i pebre

Preparem primer els xampinyons, tallant-ne les tijes i reservant-les. Els fem amb margarina, llimona, sal i pebre.

Fem una beixamel ben especial: en comptes de llet hi posem aigua i conyac. Quan està lligada hi afegim les tijes dels xampis ben picades i ho deixem coure uns minuts.

Mentrestant anem fent la carn arrabossada. Primer ou i acte seguit la farina de galeta. A la recepta original ho fa primer amb farina i tot seguit amb ou però a mi no em convenç això amb la carn, només ho faig amb el peix.

Servim la carn amb els xampis al costat i amb la beixamel per sobre….o tirem els xampis a la beixamel directament, sobretot si no hem utilitzat les tijes…

Queda molt bo!

~ per picanyol a 19/09/2011.

Una resposta to ““Escalopins” de vedella arrabossats amb xampinyons (139/164)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: