Calamars a la romana (138/164)

Cadascú fa la pasta dels calamars a la romana a la seva manera. Com els macarrons o com tantes altres coses “clàssiques”. Jo no n´havia fet mai, no ho veia clar. Cert que tot era qüestió de posar-s´hi. I finalment em vaig decidir, però fent dues pastes/masses. Una és la que presenta, l´altra portava cervesa i ou batut. I va molar més la segona…però com que també vaig seguir fil per randa la del llibre doncs explico aquesta primera.

Ingredients (6 px):

1 kilo de calamars

4 cullerades soperes de farina

1 vas de sifó

farina

llimona

oli

Demaneu a la peixateria que us tallin a rodanxes els calamars. Per fer la massa tireu a poc a poc el vas de sifó dins d´un plat de farina fins aconseguir fer una pasta força espessa. I poc més. Podeu enfarinar-los abans de passar-los per la massa o saltar-vos l´enfarinat. L´oli ha de ser ben calent, poca estona per banda, i llimona per sobre quans us els mengeu.

Aquesta recepta estava, com ho diria…correcta. L´altra era molt més gustosa. la vaig trobar per internet posant al google “calamars a la romana”…

Anuncis

~ per picanyol a 15/09/2011.

Una resposta to “Calamars a la romana (138/164)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: