Lluç al forn amb tomàquet i formatge ratllat (137/164)
Una sorpresa. No veia clara la combinació “peix fresc-formatge ratllat-tomàquet a trossos” però el resultat no va admetre dubtes: estava super bo
Ingredients:
1 cua de lluç (petit) x persona…es podria fer amb llucet de bou, un de sencer també
margarina
formatge ratllat
tomàquets (depenent de quants en mengeu…a ull)
sal, oli, pebre
orenga
Treure l´espina central. Salpebrar l´interior, posar-hi margarina i formatge ratllat a discreció (vaja, a gust del consumidor…un consell: si us agrada, sigueu generosos!). Tanqueu-ho. Tallar uns quants tomàquets, amanir-los i cobrir-los amb una mica d´orenga i posar-los en una safata per anar al forn. A sobre d´ells les cues de luç ( o els llucets), uns quants tomàquets més a sobre i finalment cobrir-ho amb més formatge ratllat.
15 minuts al forn (deu si son llucets), 180/200 graus, i llestos. Quedareu sorpresos!
Reblogged this on Celler-Adocse.