Lluç al forn amb tomàquet i formatge ratllat (137/164)

Una sorpresa. No veia clara la combinació “peix fresc-formatge ratllat-tomàquet a trossos” però el resultat no va admetre dubtes: estava super bo

Ingredients:

1 cua de lluç (petit) x persona…es podria fer amb llucet de bou, un de sencer també

margarina

formatge ratllat

tomàquets (depenent de quants en mengeu…a ull)

sal, oli, pebre

orenga

Treure l´espina central. Salpebrar l´interior, posar-hi margarina i formatge ratllat a discreció (vaja, a gust del consumidor…un consell: si us agrada, sigueu generosos!). Tanqueu-ho. Tallar uns quants tomàquets, amanir-los i cobrir-los amb una mica d´orenga i posar-los en una safata per anar al forn. A sobre d´ells les cues de luç ( o els llucets), uns quants tomàquets més a sobre i finalment cobrir-ho amb més formatge ratllat.

15 minuts al forn (deu si son llucets), 180/200 graus, i llestos. Quedareu sorpresos!

~ per picanyol a 14/09/2011.

Una resposta to “Lluç al forn amb tomàquet i formatge ratllat (137/164)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: