Conill guisat amb olives i ametlles (133/164)

Darrera recepta de conill. No la més bona, però he de dir que va quedar molt bé, millor del que esperava…

Ingredients (4 persones):

1 conill

1 ceba

100 grams d´olives verdes sense pinyol

1 vas de vi blanc

3 dents d´all

50 grams d´ametlles torrades

farina, oli, sal, pebre

salpebrar els trossos de conill, passar-los per farina i daurar-los. En aquest mateix oli es sofregeixen dos grans d´alls, xafats o tallats a làmines, i desprès la ceba. Quan aquesta està ben al punt s´hi torna a posar el conill, s´hi tira el vi, es deixa reduir una mica i aigua,q ue cobreixi el conill. Es tapa la cassola i es deixa coure a foc lentet uns tres quarts d´hora. A la mitja hora de cocció s´hi tiren les olives tallades ben petites i les ametlles picades al morter amb l´altre gra d´all.

~ per picanyol a 10/09/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: