“Braç de gitano” de puré de patates, peix i tomàquet (132/164)

Versió alternativa de l´altre braç de gitano de patates que vaig presentar al principi d´aquest receptari. Ni millor ni pitjor, segurament diferent. A l´Anna li va agradar més que a mí…

Ingredients (4/5 persones):

1 kilo de patates

1/2 kilo de peix (congelat…lluç, hablibut, etc)

1 vas i mig de llet calenta

mantega

salsa de tomàquet

olives negres i/o verdes

formatge ratllat (opcional)

Primer feu la salsa de tomàquet. Paral.lelament poseu a bullir les patates i en una altra olla feu un “caldo corto” (ceba, llorer, vi blanc…i aigua, clar) i quan arrenqui el bull hi tireu el peix (ja descongelat) un parell de minuts. Quan estigui el feu miques i el barregeu amb la salsa de tomàquet i unes quantes olives tallades petites.

Tan bon punt tingueu les patates cuites en feu un puré amb la mantega (margarina) i la llet, tot aixafant les patates (millor si han estat bullides amb pell). Ho esteneu a sobre d´un drap moll i al mig hi poseu el peix amb la salsa de tomàquet, que quedi com un rectangle. I llavors, amb molt de compte, li doneu la volta i mireu que quedi com un cilindre. Ho cobriu amb salsa de tomàquet i si voleu també amb formatge ratllat. Ho gratineu al forn uns minuts i llestos!.

~ per picanyol a 09/09/2011.

Una resposta to ““Braç de gitano” de puré de patates, peix i tomàquet (132/164)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: