Filet “mignon” (131/164)
Quan vaig decidir fer steak tàrtar per als amics cactusians em vaig quedar un filet de bou sencer, i en van sortir un parell de filets més que van servir fer poder fer aquest deliciós plat on, per cert, hi va faltar el pa torrat a sota dels filets que ja hagués estat el cop de gràcia definitiu!
Ingredients
un parell de filets
un parell de llesques de pa de motlle torrades (o, millor, fregides)
1/4 de kilo de xampinyons
20 gr. de mantega
el suc de mitja llimona
beixamel (mantega, oli, farina, llet freda)
Molt senzill. Fem els xampis amb la mantega i la llimona, tallant-los a quarts o a octaus, depenent de com us agradin de grans. Fem els filets, volta i volta, desprès d´haver-nos currat una beixamel. Fiquem els xampis dins de la beixamel, torrem/fregim el pa, hi posemels filets a sobre i finalment ho cobrim amb la beixamel i els xampis. Per cert, no vaig tirar els xampis a la beixamel, els vaig servir apart…
Brutal.