Filet “mignon” (131/164)

Quan vaig decidir fer steak tàrtar per als amics cactusians em vaig quedar un filet de bou sencer, i en van sortir un parell de filets més que van servir fer poder fer aquest deliciós plat on, per cert, hi va faltar el pa torrat a sota dels filets que ja hagués estat el cop de gràcia definitiu!

Ingredients

un parell de filets

un parell de llesques de pa de motlle torrades (o, millor, fregides)

1/4 de kilo de xampinyons

20 gr. de mantega

el suc de mitja llimona

beixamel (mantega, oli, farina, llet freda)

Molt senzill. Fem els xampis amb la mantega i la llimona, tallant-los a quarts o a octaus, depenent de com us agradin de grans. Fem els filets, volta i volta, desprès d´haver-nos currat una beixamel. Fiquem els xampis dins de la beixamel, torrem/fregim el pa, hi posemels filets a sobre i finalment ho cobrim amb la beixamel i els xampis. Per cert, no vaig tirar els xampis a la beixamel, els vaig servir apart…

Brutal.

~ per picanyol a 08/09/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: