Bonítol arrabossat amb maionesa verda (130/164)

Fa poc vaig topar-me amb dos magnífics bonitols a la meva parada de peix del mercat…i me´ls vaig quedar tots dos. Amb un vaig fer el marmitako i amb l´altre vaig decidir fer dues receptes: una la que us ensenyo avui, l´altra, per més endavant, amb ceba i tomàquet.

Ingredients:

mig bonítol

2 ous

pa ratllat/farina de galeta

uns quants cogombrets

unes quantes tàperes

julivert

oli

Vaig demanar a la peixateria que em netegessin el bonítol i me´n fessin filets. Una meitat la vaig congelar i l´altra la vaig destinar a aquest plat, tan senzill com quan fem llom o pollastre arrabossat. O sigui, primer el passem per ou i desprès per pa ratllat. Fregir uns segons a foc fort per deixar-lo torradet per fora i cruet per dins. Per fer la maionesa verda afegim cogombrets, julivert i tàperes tallat tot molt petit a l´ou i l´oli. Aquesta maionesa es francament bona, el plat també però jo diria que em va agradar més el lluç arrabossat amb farina i ou (i aquesta mateixa maionesa) que aquest plat concret, que si el torno a fer serà subtituïnt el pa ratllat per la farina.

~ per picanyol a 07/09/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: