Puding de verdures (113/164)
Recepta super senzilla, fresca, fàcil, amb ingredients que es poden variar segons el gust del consumidor…i econòmica! A més a més admet també tot tipus de salses per acompanyar, des d´una maionesa lleugera fins a una salsa picant oriental. Molt bo!
Ingredients (4/6 px):
1 kilo d´espinacs
300 gr. de pastanagues
2 carbassons
2 ous
2 cullerades de llet
Tan senzill com això: coure per separat els tres ingredients. Si no us fa massa mandra, els espinacs millor saltejar-los, queden més bons. Jo els hi trec les cues, d´altres no ho fan (menys feina, claríssim, però…). Batre els ous, barrejar tots els ingredients, salpebrar-ho i posar-ho en un motllo d´aquests per fer flams/puddings. Es pot untar amb margarina o utilitzar un paper anti-adherent que va super bé.
A la recepta original ho acompanya amb una beixamel rosa, vaja, amb salsa de tomàquet…però també es pot fer amb una maionesa lleugera, salsa de tomàquet o, com jo vaig fer, amb una sala¡sa picant oriental. El contrast és ideal!
(ay!! espera!! quant de temps, al forn, i a quina temperatura?? bany maria, oi??)
una hora a 180, bany maria…lo de l´hora és aprox, poden ser 50 minuts tranquilament…
Reblogged this on Celler-Adocse.