Puding de verdures (113/164)

Recepta super senzilla, fresca, fàcil, amb ingredients que es poden variar segons el gust del consumidor…i econòmica! A més a més admet també tot tipus de salses per acompanyar, des d´una maionesa lleugera fins a una salsa picant oriental. Molt bo!

Ingredients (4/6 px):

1 kilo d´espinacs

300 gr. de pastanagues

2 carbassons

2 ous

2 cullerades de llet

Tan senzill com això: coure per separat els tres ingredients. Si no us fa massa mandra, els espinacs millor saltejar-los, queden més bons. Jo els hi trec les cues, d´altres no ho fan (menys feina, claríssim, però…). Batre els ous,  barrejar tots els ingredients, salpebrar-ho i posar-ho en un motllo d´aquests per fer flams/puddings. Es pot untar amb margarina o utilitzar un paper anti-adherent que va super bé.

A la recepta original ho acompanya amb una beixamel rosa, vaja, amb salsa de tomàquet…però també es pot fer amb una maionesa lleugera, salsa de tomàquet o, com jo vaig fer, amb una sala¡sa picant oriental. El contrast és ideal!

~ per picanyol a 21/07/2011.

3 Respostes to “Puding de verdures (113/164)”

  1. (ay!! espera!! quant de temps, al forn, i a quina temperatura?? bany maria, oi??)

  2. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: