Conill amb taronja (111/164)

Penúltima recepta de conill. La veritat és que totes les que he fet ens han agradat, algunes més que d´altres, però el balanç general ha estat molt bo crec. Cert que és un tipus de carn que ens agrada, que sempre ens ha agradat, i les reecptes que he anat fent han servit sobretot per variar la manera de cuinar-lo, que clarament és un dels objectius d´aquest receptari.

Ingredients (2 px):

Mig conill

2 taronges

1 ceba

1 vas gran de vi blanc

herbes aromàtiques (farigola i llorer lligades)

1 cullerada sopera de farina

En una cassola o cocotte posem la ceba a sofregir. Quan està al seu punt hi tirem els trossos de conill i quan estan ben daurats hi afegim la farina, donem unes voltes i acte seguit hi aboquem el vi blanc, dues tires de pell de taronja, les herbes i ho salpebrem, deixant-ho coure tapat una mitja hora. Passat aquest temps hi tirem el suc de dues taronges i ho deixem coure deu minuts més.

Very easy, very bo! Per acompanyar crec que arròs blanc és el complement ideal…

~ per picanyol a 20/07/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: