“Pisto” de carbassó amb bonítol (103/164)

Aclarir abans que res que tan podeu utilitzar tonyina com bonítol…en conserva. I val la pena que n´escolliu del bo/na, no la típica llauna de marca blanca del “super”. També serà bo, correcte, però ja que la resta d´ingredients són econòmics ens estirem una mica i fem que el plat sigui encara més bo…

Ingredients (2 px):

2 carbassons mitjans

1 ceba gran

1 pebrot verd

1/2 kilo de tomàquets

oli, sal, pebre

comí i coriandre en pols (optatiu)

tonyina i bonítol en conserva (a gust del consumidor)

 

Això és tan senzill com sofregir en una paella gran el carbassó i en una altra la ceba i el pebrot, on hi acabarem afegint els tomàquets pelats, tallats i sense llavors. Quan els ingredients de la paella de la ceba estiguin a punt es passen a la del carbassó, s´hi tiren les espècies que es desitgi (jo en aquest cas vaig posar-hi tot el que us poso en la llista d´ingredients) i just abans de servir-ho (més aviat tebi) hi poseu la tonyina o el bonítol…un parell de “filets” per cap en cas que sigui bonítol, fixeu-vos en la foto per visualitzar-ho bé.

Ens va sorprendre “lo” bé que va entrar, ho vam trobar boníssim!!!

~ per picanyol a 06/07/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: