“Pisto” de carbassó amb bonítol (103/164)
Aclarir abans que res que tan podeu utilitzar tonyina com bonítol…en conserva. I val la pena que n´escolliu del bo/na, no la típica llauna de marca blanca del “super”. També serà bo, correcte, però ja que la resta d´ingredients són econòmics ens estirem una mica i fem que el plat sigui encara més bo…
Ingredients (2 px):
2 carbassons mitjans
1 ceba gran
1 pebrot verd
1/2 kilo de tomàquets
oli, sal, pebre
comí i coriandre en pols (optatiu)
tonyina i bonítol en conserva (a gust del consumidor)
Això és tan senzill com sofregir en una paella gran el carbassó i en una altra la ceba i el pebrot, on hi acabarem afegint els tomàquets pelats, tallats i sense llavors. Quan els ingredients de la paella de la ceba estiguin a punt es passen a la del carbassó, s´hi tiren les espècies que es desitgi (jo en aquest cas vaig posar-hi tot el que us poso en la llista d´ingredients) i just abans de servir-ho (més aviat tebi) hi poseu la tonyina o el bonítol…un parell de “filets” per cap en cas que sigui bonítol, fixeu-vos en la foto per visualitzar-ho bé.
Ens va sorprendre “lo” bé que va entrar, ho vam trobar boníssim!!!